Hírek

2019. július 19.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőr Sportegyesület 2019. augusztus 3-án Várpalotán rendezi a 40. „Balaton Kupa” BM Országos Meghívásos Asztalitenisz Bajnokságot.

Versenykiírás

2019. július 16.

A bajnokságot a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte 2019. július 12-én a Zánkai Sport- és Rendezvényközpontban. A rendezvényt a dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes úr, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg és kívánt minden csapatnak esőmentes napot és sportszerű játékot. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Csizmadia Gábor r. dandártábornok úr, Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya is. A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központot Bálint F. Levente r. őrnagy úr képviselte. A pontszerző bajnokságban 14, a meghívásos versenyen 12 csapat játékosai csaptak össze.

2019. július 12.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság július 12-én Zánkán rendezi az Országos Rendőr Országos Pontszerző és Meghívásos Mix Strandröplabda Bajnokságot.

A rendezvéyre 14 rendőri és 12 BM szerv 171 sportolója nevezett.

2019. július 04.

A rendőr női labdarúgó válogatott 2019. november 15-én Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszik Dánia ellen.

Várjuk azon hivatásos és nem hivatásos kollégák jelentkezését, akik nagypályás labdarúgó bajnokságban játszottak vagy jelenleg is játszanak.

Az alábbi adatokat kérjük megadni:

Név, rendfokozat:

Beosztási hely:

Születési év:

Mobilszám:

E-mail cím:

Jelenlegi vagy volt klub:

Poszt:

2019. július 01.

2019 június 17. és 21. között a németországi Suhl városában 17. alkalommal rendezték meg a Rendőr Sportlövő Európabajnokságot. A kiutazó csapatot Dr. Horváth Ádám István r. ezredes a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnökségének tagja vezette.

A csapat tagjai Lázár Antónia r. törzsőrmester, Dr. Csikós Botond r. alezredes és Szalai Mihály r. főtörzszászlós voltak.

2019. június 20.

A Hun Harcos 2019. július 20-án (szombaton) tartja a következő akadályfutó versenyét a Lupa-tavon. A nevezés BM/HM dolgozók számára kedvezményes, továbbá a Force Gym kedvezményes felkészülési lehetőséget biztosít.

RÉSZLETEK