Magyarország-Monaco rendőr válogatott barátságos mérkőzés

2015. április 10. 18.00 órai kezdettel az UTE Atlétikai Stadionjában került megrendezésre a Magyar Rendőr Válogatott és a Monacoi Rendőr Válogatott közötti barátságos labdarúgó mérkőzés. A magyar rendőr válogatott a mérkőzés kezdetétől fogva kezébe vette az irányítást, uralta a teljes mezőnyt és az ehhez párosuló remek védekezésnek köszönhetően a mérkőzés kimenetele tekintetében nem merülhetett fel kétség.  Ennek köszönhetően a mérkőzés lefújásának pillanatában a hivatalos eredményjelző tábla 7-1-es eredményt mutatott.

A mérkőzés az elsöprő hazai győzelem mellett hasonló intenzitással mélyítette el a sport illetve rendőri baráti kapcsolatokat is. A mérkőzés után közösen elfogyasztott vacsora baráti beszélgetésekkel tarkítva jó hangulatban került elfogyasztásra. Ez a mérkőzés kellően megalapozta a várhatóan október hónapban rendezendő visszavágó mérkőzést.

Magyarország-Monaco 7-1

Játékvezető: Pálfi Ferenc

A magyar válogatott kerete:

Kajári János, Józsa Péter, Ferenczi Flórián, Fülöp András, Ozsvárth Krisztián, Pap Ádám, Kovács Ádám, Gódor Tiborm, Csébi Imre, Bábik Krisztián, Kisikán Tamás, Paluska Norbert, Gill Norbert, Novák Máté, Iflinger Zsolt, Kovács Arnold, Lipták Gábor, Vas Péter, Vitányi László, Halász János, Szűcs Zoltán, Szegvári Tibor, Mészáros Gábor, Buzás Attila, Pulcz István, Bódis Richárd, Dávid Gábor