Hírek

2017. szeptember 21.

2017. szeptember 20-án került megrendezésre a BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokság a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium szervezésében, 7 csapat részvételével.

A végső győztes a házigazdák csapata lett, így a körmendiek képviselik a tanintézeteket a BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság algyői döntőjén.

Végeredmény:

I. hely: Körmendi Rendészeti Szakgimnázium

II. hely: a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium

III. hely: a Nemzeti Közszolgálati Egyetem

IV. hely: a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ

2017. szeptember 20.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Nagy Sportágválasztó, BBU Sportrendezvény Szervező Iroda KFT együttműködési megállapodást kötött az Olimpiai Ötpróba eseménysorozaton való regisztrációval kapcsolatban.

A megállapodás itt található, a regisztrációs táblázat pedig innen tölthető le.

2017. szeptember 19.

A fesztivál 2017. szeptember 15-17. között került megrendezésre Balatonfüreden. A Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával induló Tabajdi József a középtávú triatlon versenyen (1.9 km úszás, 90 km kerékpár, 21 km futás) az abszolút kategóriában a 42. helyezést érte el.

2017. szeptember 18.

Az Európai Rendőr Sportszövetség támogatásával 2017. szeptember 09-14. között  Várna mellett került megrendezésre az I. Rendőr Strandlabdarúgó Európa Kupa. A Magyar Rendészeti Sportszövetség által kiküldött delegáció a hat csapat versenyében az előkelő harmadik helyen végzett.

2017. szeptember 12.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és Magyar-Kínai  Rendészeti Dolgozókért Egyesület 2017. szeptember 7-én és 8-án Nemzetközi Szolgálati Pisztoly Lőversenyt rendezett Miskolcon. A versenyen Kína, Szlovákia és Magyarország rendvédelmi szerveinek versenyzői vettek részt.

Az egyéni versenyt: Batki György r. alezredes nyerte. A csapatversenyben Kína első csapata végzett az első helyen.

Eredmények

2017. szeptember 07.

A bajnokság 2017. szeptember 26-án kerül megrendezésre Budapesten. A versenykiírás innen tölthető le.