Belügyminisztérium Országos Úszó Bajnokság

A Belügyminisztérium Országos Úszó Bajnoksága, 2020. február 26-án került megrendezésre Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében, a Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával. A Kecskeméti Fürdő immáron nyolcadik alkalommal adott otthont a rendezvénynek, ahol a 33 szerv 344 versenyzője küzdött dobogós helyekért.

A rendezvényt Dávid Károly r. dandártábornok úr, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg. Jelen volt még dr. Varga Péter r. dandártábornok úr, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, Menczer Gusztáv úr, a BM Személyügyi Helyettes Államtitkárság főtanácsadója és Bálint F. Levente r. alezredes a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ képviselője.

A verseny alatt nagyszerű volt a hangulat, a csapattársak hangosan buzdították egymást. A profi versenybírói csapatnak köszönhetően a versenyszámok zökkenőmentesen követték egymást. Összesítésben a Terrorelhárítási Központ csapata győzedelmeskedett a Készenléti Rendőrség és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság előtt. A dobogó mellett a házigazdák, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapatvezetői vehették át a serlegeket.

Különdíjat kapott a mezőny legtapasztaltabb versenyzője Szik László ny. r. dandártábornok, valamint a legeredményesebb női és férfi rendőr versenyző Balla Mónika r. alezredes (ORFK) és Boros Balázs r. ftőrm. (KR).

A rendezvényen készült fényképek – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság intranet oldalán http://10.49.0.35/fotok.php megtekinthetők.

Eredményjegyzék