BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2019. október 01-én került megrendezésre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében, a Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával. A MOL Fehérvár FC utánpótlás műfüves edzőpályáján kialakított 4 pályán 15 csapat küzdött a végső győzelemért. A rendezvényt dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Fejér MRFK vezetője, az MRS ügyvezető elnöke nyitotta meg, a belügyminisztert Menczer Gusztáv a Személyügyi Helyettes Államtitkárság főtanácsadó képviselte.

A csoportmérkőzések után a legjobb nyolc csapat egyenes kieséses rendszerben folytatta a küzdelmeket, a 9-15. helyért büntetőrúgással is döntöttek el mérkőzéseket. A legjobb négy között a két legjobb rendőr csapat csapott összes az egyik ágon, a másik ágon pedig a Katasztrófavédelmet képviselő két legerősebb alakulat mérte össze a tudását. A rendőröknél a házigazdák csapata szoros mérkőzésen diadalmaskodott a Készenléti Rendőrség legjobbjai ellen, a másik ágon a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központja verte sima mérkőzésen a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot.

A döntőben a BM OKF GEK büntetőkkel verte a Fejér MRFK csapatát, a bronzmérkőzésen pedig 3:2 arányban diadalmaskodott a Csongrád MKI a Készenléti Rendőrség ellen.

Végeredmény:

 1. BM OKF GEK
 2. Fejér MRFK
 3. Csongrád MKI
 4. Készenléti Rendőrség
 5. Békés MKI
 6.  Bács-Kiskun MRFK
 7. Baranya MKI
 8. TEK
 9. Hajdú-Bihar MRFK
 10. B-A-Z MRFK
 11. Miskolci RSZG
 12. Csongrád MRFK
 13. Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön
 14. Pálhalmai Országos BV Intézet
 15. Jász- Nagykun-Szolnok MRFK