FORGÁCS LÁSZLÓ RENDŐRSÉGI MEGHÍVÁSOS LABDARÚGÓ EMLÉKTORNA

Tizenhetedik alkalommal került lebonyolításra a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében a Forgács László Rendőrségi Meghívásos Labdarúgó Emléktorna Tiszaújvárosban 2017. február 04-én. A rendezvény fő támogatója a Magyar Rendészeti Sportszövetség és Tiszaújváros Önkormányzata volt.

A torna célja, emlékezni egy olyan országos rendőrfőkapitányra, aki a rendőri munka mellett kiemelkedő hangsúlyt fektetett a sportra, valamint elősegíteni a 40. év feletti állomány fizikai felkészültségének javítását és a szervezeten belüli sportbaráti kapcsolatok ápolását.

A rendezvényt Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei főkapitány nyitotta meg, majd a 12 csapat 120 játékosával két teremben indult útjára a labda. A csapatokat a 30 meghívott vendég mellett több lelkes szurkoló is biztatta. A rendkívül izgalmas, de kiemelkedően sportszerű mérkőzések alkalmával kialakult a két csoport sorrendje, majd kezdődtek a helyosztó mérkőzések.

A torna végeredménye:

1.BRSE

2.Országgyűlési Őrség

3.Hajdú-Bihar MRFK

4.B-A-Z. MRFK

5.BRFK

6.Zala MRFK

7.Tolna MRFK

8.Veszprém MRFK

9.Heves MRFK

10.BM Öregfiúk

11.Győr-M.-S. MRFK

12.Nemzeti Nyomozó Iroda

A torna vándorserlegét – melyet Forgács Lászlóné adott át – a következő rendezvényig a BRSE csapata őrizheti. A Magyar Rendészeti Sportszövetség által felajánlott különdíjat – a dobogóról éppel lecsúszó – B-A-Z. MRFK csapata kapta. A torna gólkirálya Pápai Zoltán (Heves MRFK – 6 góllal), a legjobb kapus Tóth Miklós (Tolna MRFK), a legjobb játékos Bajusz Péter (BRSE) lett.