Lengyel Határőrség - Magyar Rendőrség barátságos labdarúgó mérkőzés

A Magyar Rendőrség Labdarúgó Válogatottja 2017. május 15-én barátságos mérkőzést játszott Varsóban a Lengyel Határőrség csapat ellen. A mérkőzést a Lengyel Határőrség megalakulásának évfordulója alkalmából rendezték.

A magyar küldöttséget Vanczák Zoltán r. ezredes az MRS elnökségi tagja vezette.

Kezdőcsapat: Kajári János – Molnár Soma, Mészáros Gábor, Kramcsák Dávid, Horváth Attila – Besenczi Zoltán, Nagy Attila, Tóth Tamás, Madarász János – Kovács Arnold, Vitányi László (c).

Cserék: Kurucsai Kornél, Ambrus László, Pál Gergő, Schulteisz Norbert, Ferenczi Flórián

A játékvezető nem sokkal 15.00 óra után indította útjára a találkozót. Csapatunk kissé álmosan kezdett. A házigazdák az első öt percben két szögletet is rúghattak. A félidő közepére a magyar rendőr válogatott fokozatosan átvette az irányítást, több ígéretes lehetőség is kialakult, de nem sikerült bevenni az ellenfél kapuját. A játékrész vége előtt tíz perccel egy védelmi hibából a lengyel csapat megszerezte a vezetést. A második félidő közepén a csereként beállt Pál Gergő egyéni akcióból kiegyenlített. Sajnos nem örülhettünk sokáig az egyenlítő gólnak, mert a lengyel csapat egy figyelmetlenséget kihasználva újra betalált. Ez után felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de az eredmény már nem változott.

Lengyel Határőrség – Magyar Rendőrség 2-1 (1-0)