Lengyelország-Magyarország rendőr válogatott labdarúgó mérkőzés

A Lengyel Rendőrség meghívására a Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott 2016. július 16-án barátságos mérkőzést játszott a Lengyel Rendőrség Labdarúgó Válogatottja ellen Varsóban.

A mérkőzésre a Lengyel Rendőrség Napja alkalmából került sor .

A mérkőzésen kiegyenlített játék folyt, valamivel többet birtokolta a labdát a lengyel válogatott, de magyar csapatnak adódott több gólszerzési lehetősége, de sajnos nem találtak a kapuba. A 32. percben egy baloldali beadást a hazaiak játékosa 14 m-ről a jobb sarokba lőtt, így 1 - 0-ás eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben jó iramban folytatódott az összecsapás, a 70. percben a lengyelek támadója 20 m-ről kilőtte a jobb felső sarkot 2 - 0. A 90. perc után már mindenki a lefújást várta, közel a kapunkhoz eladták a labdát és a vendéglátók kialakították a 3-0-ás végeredményt.

A lengyel válogatott több éve együtt játszik, és heti két edzéssel készül az ilyen jellegű mérkőzésekre, ami a játékukon és az eredményen is tükröződött. Összességében a csapat jól teljesített, különösen Kovács Arnold, akit a hazaiak különdíjjal jutalmaztak.

A válogatott tagjai: : Lipták Gábor, Földvári Szabolcs, Vas Péter Gergő, Vitányi László, Kovács Arnold, Markek Dávid, Pál Gergő, Tóth Tamás, Horváth Attila, Nagy Attila Zsolt. Mészáros Gábor, Szűcs Zoltán, Domján Péter, Schlossinger Tamás Péter. Edző: Józsa Péter