Magyarország-Egyesült Királyság Rendőr Női Labdarúgó Európa-bajnoki selejtező

A magyar női rendőr válogatott 2015. október 8-án 14.30 órai kezdettel a Kelen SC pályáján Rendőr Európa-bajnoki selejtezőn fogadta az Egyesült Királyság válogatottját.

Összeálítások:

Magyarország: Gyöngy Krisztina - Patocskai Rita - Jánosik Ágnes - Mogyorósi Zsuzsanna - Ártim Dóra - Szennai Adrienn - Fenyvesi Judit - Hummel-Smuczer Angéla - Luczi Evelin - Tóth Bianka - Mátyás Noémi  Cserék:Kálmán Adrienn, Balassa Adrienn, Köröcz Bianka, Moréné, Kovács Nikoletta.

Egyesült Királyság: Antoinetta Manca, ClaireFarrow, Vicky Causbrook, Amy Jackson, Sinead Butler, Elly Maggs, Leanne Mckenna, Charlotte Herson, Kara Kidd, Linsey Mclean, Nicola Chatterly, Nicola Thorns, Faye Cardin, Victoria Ashton.Jones, Kelly Philpott

Álmosan kezdett a magyar csapat az Egyesült Királyság több helyzetet is kidolgozott, de kapusunk remekül védett. Az ellenfél birtokolta többet a labdát, de magyar csapat is kialakított ígéretes helyzeteket, de nem sikerült a befejezés. A 15. perc tájékán szabadrúgáshoz jutott a magyar válogatott, amiből Hummel-Smuczer Angéla a kapufát találta el és a kipattanót Mátyás Noémi lőtte a léc alá. Sajnos nem sikerült sokáig tartani a vezetést az ellenfél néhány percen belül egyenlített. Az Egyesült Királyság gyors játékával továbbra is nyomás alatt tartotta a kapunkat és a félidő végén két védelmi hibát is gólra váltottak. (1-3)

A második félidő elején bekapott újabb gól eldöntötte a mérkőzés kimenetelét. Ezután a magyar válogatottnak is volt néhány helyzete, de ezeket  nem sikerült gólra váltani.

A végeredmény Magyarország - Egyesült Királyság 1-5 (1-3). Így az Egyesült Királyság vesz részt a jövő évi Európa-bajnokság döntőjében.

Válogatottunk keményen küzdött, mindent megtett a győzelemért, de ez ma kevés volt egy gyorsan, és összeszokottan játszó, jó erőkből álló ellenféllel szemben.