Országos Rendőr Pontszerző és Meghívásos Mix Strandröplabda Bajnokság

A bajnokságot a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte 2019. július 12-én a Zánkai Sport- és Rendezvényközpontban. A rendezvényt a dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes úr, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg és kívánt minden csapatnak esőmentes napot és sportszerű játékot. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Csizmadia Gábor r. dandártábornok úr, Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya is. A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központot Bálint F. Levente r. őrnagy úr képviselte. A pontszerző bajnokságban 14, a meghívásos versenyen 12 csapat játékosai csaptak össze.

A verseny jó hangulatban, némi kis esővel fűszerezve, lelkes szurkolók biztatásától kísérve zajlott. Az eredményhirdetésen Pogány Péter rendőr ezredes úr, rendőrségi főtanácsos, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese adta át a díjakat.

A pontszerző verseny első helyezettje a Készenléti Rendőrség csapata lett, őt követte a Szabolcs-Szatmár-Bereg MRFK csapata, míg a dobogó harmadik fokára a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapata állhatott fel.

A meghívásos verseny legjobbjai a „Viharsarok” játékosai lettek, másodikként a BV Group csapata végzett megelőzve az NVSZ csapatát.

Az Allianz, illetve a Magyar Röplabda Szövetség jóvoltából – a jövő évi megmérettetésre történő felkészülés céljából - szinte minden csapat „röplabda ajándéktárgyban” részesült.