Országos Rendőr Tisza-tó Körüli Futóbajnokság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ismét közösen rendezte meg az Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságot.

Vincze P. Márton, a ROKK Rendészeti Szervek Kiképző Központjának vezetője, Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint Kovács Erika rendőr ezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági főkapitány-helyettese 2016. május 10-én Tiszafüreden ünnepélyes megnyitón köszöntötte az idén harmadik alkalommal megrendezett verseny résztvevőit.

A szép időjárás kedvezett a versenyen résztvevő Országos Rendőr-főkapitányság, Készenléti Rendőrség, 13 megyei rendőr-főkapitányság és Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a külön meghívottként szereplő Terrorelhárítási Központ 6-6 fős csapatának.

Az 54,4 kilométeres távot Poroszló-Kisköre-Abádszalók-Tiszafüred útvonalon, a Tisza-tó körül kiépített gátkoronán teljesítették a váltófutás tagjai.

Az összetett csapatversenyben III. helyen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság II. helyen a Készenléti Rendőrség csapata végzett. A futóbajnokság legjobbjai a Budapesti Rendőr-főkapitányság futói lettek.

Forrás: www.police.hu