Rendőr Tenisz Európa-bajnokság

Július 31. és augusztus 7. között a németországi Münsterben rendezték a 10. Rendőr Tenisz Európa-bajnokságot. A Magyar Rendőrséget hét fős delegáció képviselte a rendezvényen, amelyen 11 ország 40 férfi és 20 női játékosa vett részt. Az öt játékosunk férfi egyesben és férfi párosban lépett pályára.

Az első fordulóban Lisztmajer Tamás győzött holland ellenfele ellen és bejutott a legjobb tizenhat közé, itt azonban vereséget szenvedett a görögök első számú játékosa ellen. Tóth-Udvardy Tamásnak a harmadik kiemelt német játékos ellen kezdett, de sajnos nem sikerült megszorítania riválisát. Kiss Tibor a 16. kiemelt osztrák versenyző ellen jól helytállt, de ez kevés volt a bravúrhoz. Berezvai Árpád számára egy szlovák ellenfél bizonyult túl erősnek. Így ők mindhárman a vigaszágon folytathatták, ahol Tóth-Udvardy Tamás és Kiss Tibor is megszerezte a győzelmet belga, illetve szlovák ellenfél ellen. Berezvai Árpád sajnos kikapott Norvégia legjobbjától. Két versenyben maradt játékosunknak nem sikerült az elődöntőbe jutás. Kiss Tibor a későbbi győztes holland játékossal szemben maradt alul, Tóth-Udvardy Tamás pedig bolgár ellenfél ellen szenvedett vereséget szoros mérkőzésen.

Párosban a Lisztmajer-Tóth-Udvardy páros és a Berezvai Hesz Rudolf páros is az első fordulóban búcsúzott egy cseh és egy görög páros ellen.

Férfi és női egyesben, valamint női párosban osztrák győzelem született. Férfi párosban és vegyes párosban Németország állhatott a dobogó tetejére.