Svácj-Magyarország rendőr labdarúgó Európa-bajnoki selejtező

November 8-án 17.00 órai kezdettel Svájc ellen lépett pályára a magyar rendőr labdarúgó válogatott Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. A találkozót Wohlenben játszották.

A magyar válogatott összeállítása: Kajári János, Iványi Bence, Kramcsák Dávid, Kővári Balázs, Hushegyi Csaba, Takács Viktor, Orosházi Dávid, Orosz Ferenc, Bobcsák Milán, Péli Tamás, Papp Ádám.

Cserék: Dezső Krisztián, Szabó Szilárd, Tóth Attila, Gajdos Gergő

A mérkőzés elején Svájc birtokolta többet a labdát, de komoly gólszerzési lehetősége nem volt. A magyar csapat az első támadásából szöglethez jutott és a beadásból Gajdos Gergő megszerezte a vezetést (0-1). A mérkőzés képe nem változott, Svájc támadott többet, a magyar csapat jól védekezett és az ellentámadásokból próbált veszélyt okozni. A félidő utolsó percében megítélt szabadrúgásból Svájc egyenlített (1-1). A második félidőben az ellenfél fokozta a tempót, nem engedte kibontakozni csapatunkat. Ennek eredményeként a félidő közepén a hazaiak megszerezték a vezetést (2-1). Néhány perccel később Svájc bebiztosíthatta volna győzelmét, de Kajári János hárította a ziccert. A hátra lévő időben a magyar csapat mindent megtett az egyenlítés érdekében, de sajnos nem sikerült még egy gólt szerezni.

Svájc 2-1 arányban megnyerte a selejtező mérkőzést, így jövő év nyarán ők utazhatnak Newcastle-be a Rendőr Labdarúgó Európa-bajnokságra.