XI. Ultrabalaton

A legnagyobb magyar tavat megkerülő váltó futóverseny 2017. május 20-21-én került megrendezésre. A közel 220 km-es versenyen nagy számban álltak rajthoz belügyi dolgozók, és mind egyéniben, mind csapatban szép sikereket értek el.

Az egyéni versenyzők 186 fős mezőnyéből csupán 85-en értek célba, de köztük volt a 14. helyen végzett File Balázs és a 23. helyezést elérő Kreidl Csaba. Egyéniben teljesíteni ezt a távot rendkívüli teljesítmény! Gratulálunk mindkét versenyzőnek!

A női csapatok versenyében az Őrangyalok (BRFK) nevű csapat ezüstérmes lett, és ez az eredmény abszolút kategóriában is a 53. helyet jelentette a 983 csapatos mezőnyben.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával induló MRS Szolgálati Agarak (mely csapatban a Rendőrség, a Katasztrófavédelem, az NBSZ és az NKE RTK is képviseltette magát-14 óra 1 perces eredménnyel - az összesítésben a 4. legjobb időt futotta, és jól szerepelt a BRFK Marcipán elnevezésű csapata (15. hely) és a Készenléti Rendőrség III. ( 18. hely) néven induló csapat is.

Gratulálunk minden belügyi célbaérkező csapatnak, akik a viszontagságos időjárási viszonyok közepette is teljesítették a távot!