Balaton-átúszás

Információ azok részére, akik sikeresen jelentekztek a rendezvényre online, a policesport.hu oldalon:

1. A regisztráció önállóan, Révfülöpön a VIP sátornál történik, a BM Konvoj listája alapján térítésmentesen kapjátok a karszalagot. (Ide már célszerű úszóruhába jönni: előtte átöltözés, ingyenes poggyász-, ruhamegőrzés  mindkét parton a közös öltöző sátraknál.) Ajánlott a http://www.balaton-atuszas.hu honlapon előregisztrálva orvosi igazolással érkezni. 
A regisztrációt követően neki is lehet vágni a távnak. Az úszáshoz csak úszóruha kötelező, de úszószemüveg, esetleg úszósapka (napszúrás ellen) is hasznos. Úszás előtt, napos idő esetén, célszerű alaposan akár 50 faktoros naptejbe "mártózni". Hűvös víz estén, de anélkül is, izomgörcs ellen hasznosak lehetnek melegítő krémek, vagy akár sima disznózsír is. 
(Előregisztráció, orvosi igazolás hiányában, számolni kell összesen 1-2-3 órás sorban állással esetleg a tűző napon; a regisztrációs-lap kitöltő, az eü. vizsgáló, végül a VIP sátornál.)
 
2. Ebédet Balatonbogláron a Magyar Honvédség "Úszó Erőd" feliratú sátortáborában, a szintén leadott BM Konvoj névsor alapján térítésmentesen kaptok. A partot érést követően a kordonon túl, de közelében található honvédségi sátortábor könnyen megtalálható.

Mindenkinek sikeres átúszást!