Balaton-átúszás 2022.

A 40. Lidl Balaton-átúszás 2022. július 23-án kerül megrendezésre. A szervezők ebben az évben is lehetővé teszik 200 fő belügyi rendvédelmi dolgozó térítésmentes részvételét az eseményen.

Regisztrálni a 200 fős limit elérésig lehet az 5,2 km-es távra a következő linken. A féltávra csak fennmaradó helyek függvényében lehet jelentkezni.

A regisztráció után a Magyar Rendészeti Sportszövetség (MRS) a megadott e-mail címre elküldi a szervezők által készített tájékoztatót arról, hogy milyen módon lehet online ingyenesen nevezni az eseményre (nem automatikus üzenet, ezért türelmet kérünk).

Kérjük, hogy akik neveztek, de időközben még sem tudnak megjelenni a rendezvényen, azok a lemondásról tájékoztassák az MRS-t a hun.police.sport@gmail.com címre küldött e-maillel. Amennyiben az esemény az eredeti időponthoz képest más napon kerül megrendezésre – és az eredeti időpontra jelentkező a kijelölt új napon már nem tud megjelenni a rendezvényen – abban az estben is kérjük a lemondó e-mailt.

Azok, akik nem jelennek meg a Balaton-átúszáson és előzetesen nem mondták le a részvételt, a következő évben nem lesznek jogosultak a térítésmentes nevezésre.

A Honvédség ebédet biztosít a 200 fő résztvevőnek.

További információ: https://www.balaton-atuszas.hu