Bemutatkozás

Pályázat

PREVENCIÓS CÉLÚ LAKOSSÁGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS A MAGYAR RENDÉSZETI SPORTSZÖVETSÉG KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

A Magyar Rendészeti Sportszövetség EFOP-1.8.6-17-2017-00029 azonosító számú, „Mozgásban az erő” – prevenciós célú szabadidősport programok megvalósítása az Észak-Alföld és Közép-Dunántúl régiókban című projekt keretében 2018. április 16. - 2021. április 15. között tartja rendezvényeit, melyre az elnyert támogatás összege 350.000.000 Ft azaz háromszázötvenmillió forint. A támogatás intenzitása a projekt összköltségének 100%-a.

BM Tanintézeti Terepfutó és Lőbajnokság

2017. április 07-én a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium adott helyet a BM Tanintézeti Terepfutó és Lőbajnokság elnevezésű, azonos időben megrendezett két versenynek. A sportrendezvényre a rendészeti képzésben érintett oktatási intézmények állománya nevezett. A megnyitót követően, az előkészített futópályán és a kiépített lövészszektorokban egyszerre indult a küzdelem. Az intenzív felkészítés eredménye alapján, az induló versenyzők sikerrel teljesítették a vállalt versenyszámokat.

Köszöntő

 

A Magyar Rendészeti Sportszövetség nevében köszöntöm a látogatót! 

A honlap szerkesztői elkötelezett hívei annak az alapelvnek, amely szerint a sportolás mindenkor stratégiai cél kell, hogy legyen és egyben az egészséges életmód és a megfelelő fizikai, kondícionális állapot elengedhetetlen záloga is. Különösen igaz ez a rendészeti feladatokat ellátók tekintetében, hiszen sportolás nélkül nem lennének képesek biztosítani a tőlük mindenkor elvárt rendészeti intézkedő képességet és cselekvési biztonságot.

Elnökségi tagok

Szervezet
dr. Kontrát Károly
elnök
országgyűlési képviselő
dr. Varga Péter r. dandártábornok
ügyvezető elnök
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, rendőrfőkapitány
Szőke Irma Belügyminisztérium, gazdasági helyettes - államtitkár
Gyöngyösi Károly r .ezds. Terrorelhárítási Központ
dr. Tóth Tamás bv. altábornagy

Magyar Rendészeti Sportszövetség

ALAPSZABÁLY

A Magyar Rendészeti Sportszövetség (a továbbiakban MRS) 1994-ben alakult. Fő feladata, a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek (rendőrség, büntetés-végrehajtás, nemzetbiztonsági szakszolgálat, tűzoltóság, katasztrófavédelem, TEK NVSZ, AH stb.) állományának és azok családtagjainak a 28 tagegyesületben történő szabadidős- és versenysport tevékenységét koordinálja.